Kirjoita etsi kenttään Ruby ja valitaan ”Setupp Ruby App”

Valitse version jonka haluat asentaa, uusin on automaattisesti valittuna. "App directoryyn laitat nimen Ruby" ja määritä domain "App domain/URI"  Laitat --> log. Klikkaa setup.

Odota Hetki…

Huomataan, että cPanel on tehnyt uuden kansion Rubylle nimellä "Ruby". Klikataan kansio auki.

Klikkaa config.ru tiedostoa ja klikkaa edit eli muokkaa.

Editoi tiedostoa eli muokkaa.

Tuolla näkyy teksti "it works" Muuta se "Hello word" ja klikkaa save changes, eli tallenna muutokset

Hae Ruby app etsi kentästä ja klikkaa linkkiä.

Jos näet alla olevan tekstin, ohjelma toimii kuten pitääkin