Hei, tässä artikkelissa näytän, kuinka voit muokata sinun cPanelia.

1. Ensimmäisenä kirjaudu cPaneliin.

2. Sitten selaa niin alas, kunnes näet kohdan "Lisäasetukset" ja valitse sieltä "Webhost Manager".

3. Sitten kun olet tällä sivulla valitse alla olevasta listasta "cPanel" ja alavalikosta "Customization".

3. Customization työkalulla voit esim: vaihtaa logon, vaihtaa sivun taustaväriä yms..

4. HUOMIOI kun olet lisäämässä cPaneliin vaikka uutta logoa tai uutta suosikkikuvaketta, että kuva noudattaa vaatimuksia.

5. Kun olet valmis muutoksien kanssa muista painaa sinistä nappulaa, jossa lukee "Update".

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua hieman alkuun cPanelin muutoksien kanssa. Jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.