Sähköpostin luominen

cPanelista löydät työkalut sähköpostitilien luomiseen ja hallintaan verkkotunnuksellesi. Voit asettaa sähköpostin ohjaukset ja suodattimet.

Kirjaudu cPanel-tilillesi osoitteessa https://cpanel.tietokettu.net

Kun olet kirjautuneena, valitse sähköpostitilit.

Valitse +Luo

Syötä haluamasi käyttäjän sähköpostiosoite ja salasana ja valitse +Luo

Kun olet luonut sähköpostikäyttäjän palaa Sähköpostitilit sivulle, josta näet luodut
sähköpostikäyttäjät ja paina " Hallinta "

Kun olet hallinta sivulla, valitse kohdassa "Storage" valinta "Rajoittamaton". Kun olet
valmis, rullaa sivun alas ja klikkaa "Päivitä sähköpostiasetukset" jotta asetukset
tallentuvat.

Muista tallentaa muutokset.