WordPress

WordPress on verkkosivualusta, joka mahdollistaa verkkosivustojen luomisen.
WordPress tarjoaa paljon lisäosia ja mukautusmahdollisuuksia, joten voit muokata
sivustoasi tarkalleen tarpeidesi mukaan.

WordPressin käyttöönotto cPanelissa:

1. Kirjaudu cPanel-tilillesi osoitteessa https://cpanel.tietokettu.net.
  2. Kun olet kirjautuneena, etsi WordPress sivun alaosasta, osiosta "Softaculous Apps Installer".
  3. Valitse WordPress ja klikkaa “Install Now”.
  4. WordPress ehdottaa verkkosivun päätteeksi osaa wp, jätä tämä osa tyhjäksi.
  5. Asenna WordPress: Klikkaa "Install" ja seuraa ohjeita.
  6. Viimeistele asennus: Kun asennus on valmis, saat ilmoituksen ja voit kirjautua
    WordPressin hallintapaneeliin.