Tässä artikkelissa näytän, kuinka voit luoda cPanel tilin.

1. Ensimmäisenä kirjaudu sisään cPaneliin tunnuksillasi. (https://cpanel.tietokettu.net/)

2. Kun olet kirjautuneena sisään selaa sivua alas, kunnes näet "Määritykset" osion ja valitse sieltä "Käyttäjähallinta".

3. Kun käyttäjähallinta aukeaa näet siellä listan kaikista sinun cPanel käyttäjistä. Voit luoda uuden käyttäjän painamalla sinistä nappia, jossa lukee "Lisää Käyttäjä".

4. Uuden käyttäjän luonnissa ensiksi määrität käyttäjän perustiedot eli, nimen, käyttäjätunnuksen, toimialueen ja sähköpostiosoitteen.

5. Seuraavaksi määrität suojaustiedot, eli voit valita luoko käyttäjä itselleen oman salasanan tai sitten sinä voit luoda käyttäjälle salasanan.

6. "Palvelut" osiossa voit määrittää käyttäjälle erilaisia palveluita, kuten sähköpostin kiintiön, FTP-yhteyden salliminen sekä verkkolevyn käyttöoikeudet. Kun olet valmis paina vain "Luo" nappia.

7. Nyt käyttäjä on luotu ja se näkyy käyttäjälistassa.

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua luomaan uuden cPanel käyttäjän, jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.