Kirjoita haku kenttään ”node.js” Ja valitse listalta ensimmäinen eli ”setup node.js app” Ja se tuo sinut tähän ikkunaan.

Täytä kentät alla olevan kuvan mukaan ja sen jälkeen paina ”create application” Eli luo aplikaatio.

cPanel on luonut uuden kansion nimellä ”site”. Avaa kansio.

Paina klikkaa valittua kansiota ja klikkaa edit eli muokkaa.

Klikkaa edit eli muokkaa

Näemme nyt että se toimii kuten pitää. Vaihda “it works” --> “Hello world” Klikkaa "Save changes, eli tallenna muutokset".

Voidaan klikata linkkiä ja varmistaa, että linkki toimii kuten pitää. Voit hakea myös hakea tiedostoa etsi kentästä nimellä node.js.

Klikkaa linkkiä ja jos saat tämän näkymän, ohjelma toimii kuten pitääkin.