Kuinka muodostaa etätyöpöytäyhteys VPS-palvelimeen (Windows)

Windows VPS-palvelimemme ei oletuksena salli etätyöpöytäyhteyttä, joten se täytyy sallia käyttämällä VNC-yhteyttä.

Lataa ja asenna VNC Viewer

https://www.realvnc.com/en/connect/download/viewer/

Etsi VPS-palvelimesi VNC IP ja VNC Portti

Löydät ne helposti https://vps.tietokettu.net

Tässä on esimerkki.

Syötä VNC IP ja VNC Portti VNC Viewer ohjelmaan

Muodostaaksesi yhteydän paina ENTER.

Syötä VNC salasanasi.

Jos et tiedä VNC salasanaasi, voit asettaa sen https://vps.tietokettu.net osoitteesta, ja sinun täytyy uudelleen käynnistää VPS.

Kirjaudu käyttäjällesi

Käytä sinulle annettua root salasanaa.

Etätyöpöytäyhteyden salliminen

Valitse "System and Security"

Valitse "Allow remote access"

Valitse "Allow remote connections to this computer"

Hyväksy muutokset painamalla OK.

Tämän jälkeen voit sulkea ja poistaa VNC Viewer ohjelman.

Yhdistäminen etätyöpöytään

Nyt voit yhdistää Windows VPS-palvelimeesi omasta Windowsistasi löytyvästä Etätyöpöytä ohjelmasta.

Käyttäjätunnus on: Administrator

IP:n löydät VPS paneelistasi https://vps.tietokettu.net

• vps, VPS-palvelin, VPS-server
  • 5 käyttäjistä hyötyivät artikkelista