Miten lisään sähköpostilaatikkoni Gmailiin näkyviin?

Tässä ohjeessa käymme läpitse, kuinka lisätä sähköpostilaatikko puhelimeen Gmail sovelluksessa.

1. Aloitetaan avaamalla puhelimelta Gmail sovellus

2. Kun olet päässyt Gmailiin. Klikkaamme oikea yläkulmaa ensiksi, kuten alla olevassa kuvassa nuoliosoittaa:

3. Seuraavaksi klikkaamme "Lisää toinen tili" tekstiä.

4. Seuraavaksi klikkaamme "MUU" vaihtoehtoa

5. Seuraavaksi syötämme haluamamme sähköpostin tekstikenttään ja painamme "Jatka"

6. Seuraavaksi valitsemme haluamasi tilintyypin. Kuvan alta löydät selityksen molemmille tilityypeille!

IMAP (SUOSITTELEMME)

IMAPin avulla voit käyttää sähköpostia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Kun luet sähköpostiviestin IMAPilla, viestiä ei ladata tai tallenneta tietokoneeseesi, vaan luet sitä suoraan sähköpostipalvelusta. Voit siten tarkistaa sähköpostin eri laitteilla, missä päin maailmaa tahansa: puhelimella, tietokoneella tai kaverisi tietokoneella.

IMAP lataa viestin vain, kun napsautat sitä, eikä liitteitä ladata automaattisesti. Näin voit tarkistaa viestisi paljon nopeammin kuin POP.

7. jos sähköposti kysyy imap palvelimia niin laita siihen mail.domainisi.fi

POP3

POP ottaa yhteyden sähköpostipalveluusi ja lataa sieltä kaikki uudet viestit. Kun ne on ladattu PC- tai Mac-tietokoneeseesi, ne poistetaan sähköpostipalvelusta. Kun sähköpostiviesti on ladattu, sitä voidaan siis käyttää vain samalla tietokoneella. Jos kirjaudut sähköpostiisi toisella laitteella, toisella laitteella aikaisemmin ladatut viestit eivät ole käytettävissä.

Lähetetyt viestit tallennetaan paikallisesti PC- tai Mac-tietokoneeseen, ei sähköpostipalvelimeen.

Moni Internet-palveluntarjoajaa (ISP) tarjoaa POP-sähköpostitilejä.

8. Seuraavaksi, kun olemme valinneet sopivan tilityypin syötämme sähköpostisi salasanan:

9. Klikaamme seuraavaksi "Seuraava" nappia

10. Seuraavaksi klikkaamme "Seuraava" nappia

11. Seuraavaksi valitsemme mieluiset asetukset ja klikkaamme "Seuraava" nappia

12. Seuraavaksi voimme asettaa sähköpostilaatikolle nimen. Tämän jälkeen klikkaamme "Seuraava" nappia

13. Bravoo, nyt olet lisännyt itsellesi sähköpostin Gmail sovellukseen.

--
    Mikäli kohtasit ongelman sähköpostin lisäämisen kanssa, olehan yhteydessä suoraan tukilipukkeella. Pääset tästä luomaan lipukkeen.