Sähköpostin ulosvienti outlookin avulla

Tässä kerron kuinka saat emailin tiedostoksi

Kun olet kirjautunut outlook palveluun, ja saat etusivun näkyville, navigoi vasempaan yläkulmaan josta löydät "file" kohdan.

Siitä aukeaa uusi valikko, tässä valitse "open & export" ja seuraavaksi "import & export"

Uudessa näkymässä valitse "export to a file" listasta, ja paina "next" alhaalta.

Valitse "outlook data file (.pst)", ja sitten "next"

Valitse haluamasi kansio jonka haluat exporttaa, ja paina "next

Valitse sijainti johon haluat exportin menevän ja nimeä export tiedostosi, sitten paina "finish" valmistellaksesi exportin