Tässä ohjeessa näytetään, kuinka saat sähköpostin käyttöön Gmailissa.

1. Kirjaudu sisään Gmail tilillesi.

2. Paina rattaan kuvasta oikeasta yläkulmasta, kun olet Gmailissa.

3. Valitse "Näytä kaikki asetukset" Pika-asetuksien alapuolelta.

4. Paina "Tilit ja tuonti".

5. Kohdasta "Tuo sähköposti ja yhteystiedot" paina "Tuo sähköposti ja yhteystiedot".

6. Kirjoita sähköpostisi ja paina "jatka"

7. Sitten lisää sähköpostisi salasana sekä POP-käyttäjätunnus ja POP-palvelin ja valitse oikea portti. Valitse myös haluatko käyttää SSL:ää vai TLS:ää.

8. Paina "Jatka".

Sähköpostitilisi pitäisi nyt olla yhdistetty Gmail-tiliisi. Voit nyt lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä etätililtäsi Gmailissa.

Jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.

Sähköpostin käyttöönotto Thunderbirdissä

Sähköpostin käyttöönotto Outlookissa