Tässä ohjeessa kerron, kuinka saat otettua thunderbirdin käyttöösi.

1. Ensimmäiseksi lataa Thunderbird sovellus osoitteesta: https://www.thunderbird.net/en-US/

2.Sitten kirjaudu sisään omalla nimelläsi ja sähköpostillasi.

3. Sitten kirjoitat palvelimen osoitteen ja oman käyttäjätunnuksesi. Muista laittaa myös oikeat portit: Saapuva sähköposti: 993(IMAP) tai 995(POP3). Lähtevä sähköposti: 465(SMTP).

4. Sitten paina "testaa uudelleenvasemmasta alakulmasta.

5.Kun tämä ilmestyy ruudulle paina "Valmis"

Toivottavasti tämä ohje auttoi sähköpostin käyttöönotossa.

Jos kysymyksiä ilmenee ota meihin yhteyttä:)!

Tässä on ohje kuinka ottaa sähköposti käyttöön Gmailissa

Tässä on ohje, kuinka ottaa sähköposti käyttöön Outlookissa